Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری - کارگردان برنامه تلویزیونی «مازرونی شو» احیای موسیقی غنی و بومی و شناسایی ۸۰ گروه موسیقی محلی را از دستاوردهای تولید و پخش این برنامه در یک سال و نیم گذشته بیان کرد.

مهدی وحیدی دوشنبه‌شب در حاشیه تولید آخرین قسمت از مجموعه ترکیبیبرنامه « مازرونی شو » که به صورت زنده از شبکه تبرستان پخش شد، در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه این برنامه یک سال و نیم است که روی آنتن می‌رود، اظهار داشت: مازرونی شو برنامه مفرح و شادی است که بخش‌های مختلفی را در خود داشت و ۱۵۰ شب مهمان‌خانه‌های مردم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه زمان پخش این برنامه در برخی شب‌ها به ۱۲۰ دقیقه می‌رسید از مازرونی شو به‌عنوان برنامه‌ای‌ پرمخاطب نام بردو افزود: این برنامه با حفظ گویش و فرهنگ فولکلور توانست تمامی فرهنگ‌های مازندرانی از شرق تا غرب را در خود جای دهد و  در برنامه مازرونی شو سعی کردیم از پتانسیل‌ها، فرهیختگان موسیقی و ظرفیت‌های مناطق مختلف مازندران از رامسر تا گلوگاه بهره ببریم.

وی تأکید کرد: تمامی ۲۲ شهرستان استان در مازرونی شو سهم داشتند و در برخی شهرها به دلیل استقبال خوب سه بار برنامه روی آنتن رفت.

تهیه‌کننده برنامه مازرونی شو بابیان اینکه از طریق این برنامه دوربین سیمای مازندران توانست به نقاط دور و ارتفاعات استان نیز برود، بیان داشت: برنامه‌هایی را از بخش کیاسر، دودانگه و ارتفاعات جواهر ده به روی آنتن بردیم که با استقبال خوبی همراه بود.

وحیدی بهره‌گیری از استادان موسیقی مازندران را از نکات مثبت این برنامه خواند و گفت: سعی کردیم از غرب تا شرق مازندران از تنوع گویش‌ها استفاده کنیم، همان‌طور که در آرم برنامه نیز از چهار خواننده از نقاط مختلف مازندران بهره بردیم.

کارگردان برنامه تلویزیونی مازرونی شو تأکید ویژه مقام معظم رهبری را در حفظ فرهنگ فولکلور یادآور شد و افزود: در این برنامه موسیقی را که زیرزمینی بود را دعوت کرده و از آنان یادی کردیم.

وی بابیان اینکه مازرونی شو افرادی را در خود دید که بااینکه توانمند بودند اما دیده نمی‌شدند، عنوان کرد: این برنامه سعی کرد با حضور آنان به‌نوعی در معرفی بهتر این افراد نقش داشته باشد.

برپایی کنسرت هایی مازورنی در ۱۲ شهرستان ایام دهه فجر

وحیدی از شناسایی ۸۰ گروه موسیقی مازندرانی طی تولید این برنامه خبر دادو افزود: به مناسبت چهل‌سالگی پیروزی انقلاب اسلامی با همکاری این تعداد از گروه موسیقی مازندرانی کنسرت‌هایی را در ۱۲ شهرستان برگزار خواهیم کرد.

وی به بیان توضیحات بیشتری در این خصوص پرداخت و گفت: تمامی عواید اجراها برای کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص خواهد یافت.

تهیه‌کننده برنامه مازرونی شو از درایت مدیرکل صداوسیمای مازندران تشکر کرد و ادامه داد: یکی از بخش‌های برنامه مازرونی گردش نام داشت که در طی آن این برنامه به نقاطی همچون اصفهان، قم، قزوین و دیگر مناطق ایران سفر داشت و مازندران را به‌صورت ملی معرفی کرد.

وحیدی دعوت از گروه موسیقی روشندلان و معلولان را نقطه قوت این برنامه دانست و آن را در احیای فرهنگ بومی مازندران مؤثر خواند و اعلام کرد: این برنامه توانست با مشارکت دادن گروه‌های موسیقی مختلف استان و معرفی آنان حمایت و استقبال فرهیختگان مازندرانی همچون پرفسور فاخری و دکتر عمادی را به همراه دیگر نخبگان جلب کند.

تهیه‌کننده و کارگردان برنامه مازرونی شو از سابقه ده‌ساله این برنامه گفت و از استقبال مخاطبان در این زمینه ابراز خرسندی کرد و یادآور شد: از تمامی افرادی که در اجرا، تهیه و پخش این برنامه با سیمای مازندران همکاری داشتند نهایت تقدیر و تشکر راداریم و امیدواریم تلاش گروه برنامه‌سازی مازرونی شو نقش مثبتی را در احیای فرهنگ و موسیقی بومی - محلی ایفا کرده باشد

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، امین سالمی رهبر ارکستر نوای آفتاب ضمن بیان این خبر، عنوان کرد: نخستین اجرای ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳، سی و یکم خرداد ماه و با اجرای یک کنسرت موسیقی بدون کلام همراه خواهد شد.

وی درباره علت اجرای کنسرتی بدون حضور خواننده و بی کلام توضیح داد: از سال ۱۳۸۷ که اجرا با ارکستر‌های مختلفی را آغاز کردم همیشه دغدغه‌مان این بود که در کنار خواننده‌ای که همراه ارکستر اجرا می‌کند، توانایی‌های خود ارکستر و اعضا ارکستر نیز دیده شود چرا که عموما توانایی ارکستر‌ها به دلیل حضور یک خواننده تحت الشعاع محبوبیت یا عدم محبوبیت خواننده قرار می‌گیرند و آنطور که باید و شاید گروه ارکستر به چشم نمی‌آیند.

ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۲ در دو مجموعه اجرا با خواننده همراه بود، اما برای سال جدید با مشورت دوستان و همکارانم در ارکستر و موسسه نوای آفتاب مهر تصمیم بر آن شد که کنسرتی بدون کلام با ارکستری ۴۰ نفره داشته باشیم.

به گزارش روابط عمومی ارکستر، قطعات اجرا تنظیم و آماده شده است و تمرینات ارکستر نوای آفتاب از دهم اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و پس از اخذ مجوز از دفتر موسیقی درباره نحوه بلیت فروشی، سالن اجرای کنسرت و قطعات اجرایی اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • برگزاری ۱۹ عنوان برنامه شاخص هفته سنه در سنندج
  • فیلمی از سورپرایز جالب مردم در کنسرت توسط گرشا رضایی
  • نشست ماهانه هنرمندان موسیقی با اجرای ۵ کنسرت
  • برگزاری پنج کنسرت در نشست ماهانه هنرمندان موسیقی
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام
  • موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • متاسفانه موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود